Σχετικά με μας

by Keyman.gr

Aγαπητοί μας επισκέπτες, η επιχείρησή μας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του κλειδιού από το 1998 καθώς και στον ευρύτερο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, σας καλωσορίζει στον δικτυακό της τόπο.

Σκοπός μας είναι η πληρέστερη ενημέρωσή σας γύρω από θέματα που αφορούν την ασφάλιση του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου.

Οι σελίδες που ακολουθούν αποτελούν ένα οδηγό σχετικά με τα προιόντα που εμπορευόμαστε και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Ελπίζουμε να βρείτε την προσπάθεια μας χρήσιμη και κατατοπιστική.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στο Γαλάτσι,στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 16-18.Μπορείτε να μας επισκεφθείτε τις ώρες λειτουργίας μας ώστε να γνωρίσετε τα προϊόοντα και τις υπηρεσίες μας από κοντά.

Πίσω από το όνομα keyman βρίσκεται ο Κτενάς Ιωάννης,επαγγελματίας,αδειούχος,κλειθροποιός από το 1998.Ο Κτενάς Ιωάννης είναι μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών(ΣΑΕΚ).To 2015 απέκτησε πιστοποίηση από την TUV HELLAS για τις γνώσεις του πάνω στο επάγγελμα του κλειθροποιού.Παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που οργανώνονται από τον Σύνδεσμο Κλειθροποιών και παρευρίσκεται στα συνέδρια της Ελλάδας και της Ευρώπης προσπαθώντας να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της κλειθροποιίας.

Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να δώσουμε απάντηση στα ερωτήματα που τυχόν προκύψουν.

Τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης είναι:

ΚΤΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΛΕΙΔΙΑ-ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 16-18

ΑΦΜ.052580282  ΔΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

 

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type

Κατηγορίες προϊόντων